Wat is een Geperste Brok

Wat is een geperste brok?
Bij een geperste brok worden de afzonderlijke ingrediënten, door persing tot een brok  verwerkt. Bij dit proces hoeft de temperatuur niet meer dan 70 graden te zijn. Dit is het voordeel van geperst hondenvoer. Want er vind geen oververhitting plaats waardoor de ingrediënten niet in kwaliteit verminderen. Ook blijven alle aminozuren, vetzuren en vitaminen onbeschadigd. Voor optimale verteerbaarheid worden de granen voor in een geperste brok voorbehandeld. Dit proces zorgt ervoor dat de granen ontsloten worden waardoor deze goed verteerbaar zijn.

SparkleFood Puppy  natuurlijke hondenvoeding is een hoogwaardige geperste hondenbrok voor de jonge opgroeiende hond. Bij dit productieproces is geen langdurige verhitting en hoge druk toegepast. Hierdoor blijven alle aminozuren, vetzuren en vitaminen onbeschadigd en dus perfect beschikbaar voor uw pup.

SparkleFood Lam/Rijst  natuurlijke hondenvoeding is vanwege de zeer zorgvuldig geselecteerde ingrediënten geschikt voor gevoelige honden. SparkleFood Lam/Rijst  geperste hondenbrokken zijn rijk aan lam en rijst. Dit bevat veel B vitaminen en zorgt voor een vaste ontlasting. Verder zit er een extra hoge dosering vitamine C en vitamine E in. Ook is er chondroïtine en glucosamine aan toegevoegd.

Dit is slechts een greep uit het assortiment geperste brokken in het gamma van SparkleFood.

En niet onbelangrijk, honden zijn er gek op!