Shop Poperinge

Spring gerust eens binnen in onze shop in Poperinge. We helpen je met  professioneel advies én met de glimlach verder.

Europalaan 1A, 8970 Poperinge

Prijzen - winkel Poperinge

Basic plus, 15 kg

€43,20

Kip Pens, 15 kg

€46,10

Zalm rijst, 15 kg

€53,10

Lam rijst, 15 kg

€53,20

Basic plus, 20 kg

 € 46,10

Graan vrij, 15 kg

€58,80

Super Sport, 15 kg

€51,20

Pup, 15 kg

€47,80

Junior, 15 kg

€47,50

Nieuw!  Carniwell snacks en Yakkas!

LOKAAL

Carniwell zijn lokale vis- en vleesdelicatessen voor je hond. Ruim 80% komt direct uit Nederland en er wordt niets van buiten Europa geïmporteerd. Dit laatste heeft als grote voordeel dat de Carniwell-snacks niet radio actief bestraald worden, dit in tegenstelling met andere soortgelijke producten die in dierenspeciaalzaken en andere winkels te vinden zijn en van buiten Europa afkomstig zijn.


GEZOND

Carniwell behoort tot de gezondste delicatessen. De snacks zijn puur en er wordt niets aan toegevoegd. Elke delicatesse bevat maar 1 eiwitbron die gemakkelijk aan de kleur te herkennen is. Zo zijn alle snacks die afkomstig zijn van bijv. het konijn gekenmerkt met een roze etiket en de vis met een blauw etiket. Ideaal als je hond een hypoallergeen dieet heeft of om welke reden dan ook een voorkeur heeft voor bepaalde eiwitbronnen!


VEEL EXTRA'S

Naast de gezonde voedingswaarde hebben veel Carniwell-snacks een extra gezondheidsspecialiteit. Zo helpen bijv. de 'Vleessigaren' een gezond gebit te bevorderen en stimuleren de 'Vet Zalmfilethapjes' een gezonde glanzende huid en vacht! Alle Carniwell vis- en vleesdelicatessen zijn lucht gedroogd, 100% natuurlijk en graanvrij. De snacks zitten handig verpakt in hersluitbare zakjes.   

SparkleFood
Carniwell snacks
Yakkas

Nieuw!  ZooChef!


Vers Gestoomd 5 mix - Rund

Complete maaltijd voor de hond, bestaat uit 80% vers gestoomd vlees waaronder rund, lam, kalkoen, konijn en haring. Verrijkt met 20% groenten, fruit, rijst, zeewier en kruiden. Boordevol voedende eiwitten en omega- 3 en dus perfect geschikt als dagelijks voeding voor elke hond en ook nog eens glutenvrij.


Vers Gestoomd Eend

Zacht gestoomde eend is een complete voeding voor elke hond, bestaat uit 80% Eendenvlees en 20% groenten, fruit, rijst, zeewier en kruiden. Zeer geschikt voor honden met een voedselintolerantie. Een natuurlijke maaltijd en ook nog eens glutenvrij.


Vers Gestoomd Konijn

Deze complete hondenvoeding bestaat uit 80% konijnenvlees en 20% groenten, fruit, rijs, zeewier en kruiden. Zeer geschikt voor honden met een voedselintolerantie. Glutenvrije voeding voor elke dag met alle essentiële voedingsstoffen.


Vers Gestoomd Lam

Complete maaltijd, zacht gestoomd en bestaat uit 80% lamsvlees en 20% groenten, fruit, rijst, zeewier en kruiden. Zeer geschikt voor honden met een voedselintolerantie. Glutenvrije voeding voor elke dag die het dichtste bij de natuur staat van jouw hond.

EEND
LAM
RUND
KONIJN